Meest gestelde vragen

Hier vind je een opsomming van de meest gestelde vragen. Zou je vraag hier niet beantwoord kunnen worden, neem dan contact op met onze klanten service.

betaling

Welke betaalmethoden zijn er?

Tegenwoordig accepteren we de betaling via PayPal, via overmaking alsook de verzending metcontant geld via Post. Alle noodzakelijke informatie voor de betaling worden jou na de bestelling automatisch via mail toegestuurd.

Is mijn overmaking bij jullie al binnengekomen?

Zodra jou betaling op onze bankrekening is binnengekomen, ontvang jij een automatische betalingsbevestiging via mail. Wanneer je nog geen bevestiging hebt ontvangen, is jou betaling ook nog niet bij ons binnengekomen.

Hoe functioneert de betaling via post?

Ingeval je geen eigen bankrekening bezit, kun je het contant geld direct via de post naar ons toe sturen. Alle gedetailleerde informatie hiervoor ontvang jij na de bestelling in jou ontvangstbevestiging via mail.

Order

Hoe bestel ik een Nep ID?

Je kiest voor een artikel uit onze shop en vervolgens voer je je persoonlijke gegevens in de juiste vakjes in. Daarna leg je jou bestelling in het winkelmandje en dan vervolg je de aanwijzingen voor betaling.

Hoe wordt de Nep ID verpakt?

Als verpakking benutten we onopvallende, witte enveloppen, zonder logo of indicaties dat de bestelling van Nep-ID.nl komt. Als afzender is het adres van ons bedrijf vermeld.

Waarop moet ik bij de pasfoto letten?

De pasfoto zou het best in het JPG-formaat en van goede kwaliteit en resolutie moeten zijn. Het aantal pixels zou in de hoogte minstens 1000 bedragen voor een optimaal drukwerk. Op de foto zou het hele gezicht, onafgesneden, herkenbaar moeten zijn. Als er een hele persoon afgebeeld is of ook een te grote fragment op de foto herkenbaar is, wordt de foto van ons voordat we het printen in de juiste vorm besneden. De foto mag maximaal 3MB groot zijn als je het wilt uploaden. Al naar gelang van internetverbinding en ook afhankelijk van hoe groot de file is kan het proces van uploaden even duren.

Hoe gaat het verder als ik klaar ben met mijn bestelling?

Na geschiedden betaling ontvang je van ons een ontvangstbevestiging aan die van jou aangegeven emailadres. Hier vind je jou bestelnummer, de details van jou bestelling alsook de rekeninginformatie voor de overboeking. Nadat je betaling bij ons is binnengekomen, beginnen we met de productie van jou Nep ID, dat kan even tot aan 7 werkdagen duren (maximaal 24 uur als je de overnight-productie boekt). Zodra je bestelling klaar is voor verzending ontvang je van ons een verzendingsbevestiging via email.

Wanneer wordt mijn Nep ID verstuurt?

Pas nadat je jou bestelling hebt betaald beginnen we met de productie van jou Nep ID, dit duurt in de regel maximaal 7 werkdagen (maximaal 24 uur als je de overnight-productie boekt). Als de productie afgewerkt is ontvang je een berichtje via email. In aansluiting daarop vindt de levering via de Deutsche Post plaats, dit duurt meestal 1 t/m 3 werkdagen (bezorging de volgende dag als je voor een expresse bezorging hebt gekozen. Het weekend en feestdagen kunnen de verzending minimaal vertragen).

Is er een mogelijkheid de Nep ID sneller te ontvangen?

Zeker! Als je bestelt kun je ook de overnight-productie en /of de expresse bestelling via DHL boeken. Meer informatie hiervoor vind je bei onze expresse service.

Kan ik de levering volgen, oftewel is er een verzendingsnummer?

De levering vervolgen kan alleen als je voor de expresse via DHL hebt gekozen.

Is het mogelijk speciale wensen om te zetten net zo als een eigen logo op der Nep IP?

Nee, speciale wensen worden tegenwoordig niet omgezet.